Microsoft 70-417 ExamUpgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012

Total Question: 430 Last Updated: March 27,2017
  • Updated 70-417 Dumps
  • Based on Real 70-417 Exams Scenarios
  • Free 70-417 pdf Demo Available
  • Check out our 70-417 Dumps in a new PDF format
  • Instant 70-417 download
  • Guarantee 70-417 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Yes Yes

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

Yes Yes

70-417 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Yes Yes

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Yes Yes

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 70-417 Success.

Yes

Unlimited Practice 70-417 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 70-417 Success.

Yes

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Yes

What tells you about mcse 70-417

High value of 70-417 exam question materials and dumps for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-417 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 exam Today!

2016 Sep windows 2012 exam 70-417:

Q21. You have a server named Served that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has five network adapters. 

Three of the network adapters are connected to a network named LAN1. The two other network adapters are connected to a network named LAN2. You create a network adapter team named Team1 from two of the adapters connected to LAN1. You create a network adapter team named Team2 from the two adapters connected to LAN2. A company policy states that all server IP addresses must be assigned by using a reserved address in DHCP. You need to identify how many DHCP reservations you must create for Server1. 

How many reservations should you identify? 

A. 2 

B. 3 

C. 5 

D. 7 

Answer: B 

Explanation: 1 reservation for the NIC team on LAN1 1 reservation for the stand-alone NIC on LAN1 1 reservation for the NIC team on LAN2 => 3 reservations. 


Q22. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2 and has the Hyper-V server role installed. 

On Server1, an administrator creates a virtual machine named VM1. 

A user named User1 is the member of the local Administrators group on Server1. 

User1 attempts to modify the settings of VM1 as shown in the following exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that User1 can modify the settings of VM1 by running the Set-Vmcmdlet. 

What should you instruct User1 to do? 

A. Run Windows PowerShell with elevated privileges. 

B. Install the Integration Services on VM1. 

C. Modify the membership of the local Hyper-V Administrators group. 

D. Import the Hyper-V module. 

Answer: A 

Explanation: You can only use the PowerShell snap-in to modify the VM settings with the 

vmcmdlets when you are an Administrator. 

Thus best practices dictate that User1 run the Powershell with elevated privileges. 

References: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj713439.aspx 


Q23. Your company deploys a new Active Directory forest named contoso.com. The first domain controller in the forest runs Windows Server 2012 R2. The forest contains a domain controller named DC10. 

On DC10, the disk that contains the SYSVOL folder fails. 

You replace the failed disk. You stop the Distributed File System (DFS) Replication service. You restore the SYSVOL folder. 

You need to perform a non-authoritative synchronization of SYSVOL on DC10. 

Which tool should you use before you start the DFS Replication service on DC10? 

A. Active Directory Sites and Services 

B. Ultrasound 

C. Adsiedit.msc 

D. Frsutil 

Answer: C 

Explanation: 

How to perform a non-authoritative synchronization of DFSR-replicated SYSVOL 

(like "D2" for FRS) 

1.

 In theADSIEDIT.MSC tool modify the following distinguished name (DN) value and attribute on each of the domain controllers that you want to make non-authoritative:CN=SYSVOL Subscription,CN=Domain System Volume,CN=DFSR-LocalSettings,CN=<the server name>,OU=Domain Controllers,DC=<domain>msDFSR-Enabled=FALSE 

2.

 Force Active Directory replication throughout the domain. Etc 


Q24. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains more than 100 Group Policy objects (GPOs). Currently, there are no enforced GPOs. You have two GPOs linked to an organizational unit (OU) named OU1. You need to change the precedence order of the GPOs. What should you use? 

A. Dcgpofix 

B. Get-GPOReport 

C. Gpfixup 

D. Gpresult 

E. Gptedit.msc 

F. Import-GPO 

G. Restore-GPO 

H. Set-GPInheritance 

I. Set-GPLink 

J. Set-GPPermission 

K. Gpupdate 

L. Add-ADGroupMember 

Answer: I 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee461022.aspx 


Q25. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain 

contains three servers named Server1, Server2, and Server3. 

You create a server group named ServerGroup1. 

You discover the error message shown in the following exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that Server2 can be managed remotely by using Server Manager. 

What should you do? 

A. On Server2, run the netdom.exe command. 

B. On Server2, run the net stop netlogon command, and then run the net start netlogon command. 

C. On DC1, run the Enable-PSSessionConfigurationcmdlet. 

D. On Server2, modify the membership of the Remote Management Users group. 

Answer: D 

Explanation: 

This is a security issue. To be able to access Server2 remotely through Server Manager the user need to be a member of the Remote Management Users group. References: Training Guide: Installing and Configuring Windows Server 2012, Chapter 3 Server Remote Management, Lesson 1: Server Manager, p. 90-92 


70-417 free exam questions

Rebirth cbt nuggets videos 70-417:

Q26. You have a server named Server1 that runs a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2 Datacenter. 

You have a WIM file that contains the four images of Windows Server 2012 R2 as shown in the Images exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You review the installed features on Server1 as shown in the Features exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to install the Server Graphical Shell feature on Server1. 

Which two possible sources can you use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Index 1 

B. Index 2 

C. Index 3 

D. Index 4 

Answer: B,D 


Q27. RAG DROP 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You plan to install the Active Directory Federation Services server role on Server1 to allow for Workplace Join. 

You run nslookupenterpriseregistration and you receive the following results: You need to create a certificate request for Server1 to support the Active Directory Federation Services (AD FS) installation. 

How should you configure the certificate request? To answer, drag the appropriate names to the correct locations. Each name may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 

Answer: 


Q28. You have a file server named Server1 that runs a Server Core Installation of Windows 

Server 2012 R2. 

Server1 has a volume named D that contains user data. Server1 has a volume named E 

that is empty. 

Server1 is configured to create a shadow copy of volume D every hour. 

You need to configure the shadow copies of volume D to be stored on volume E. 

What should you run? 

A. The Set-Volume cmdlet with the -driveletter parameter 

B. The Set-Volume cmdlet with the -path parameter 

C. The vssadmin.exe add shadowstorage command 

D. The vssadmin.exe create shadow command 

Answer: C 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc754968(v=ws.10).aspx http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh848673(v=wps.620).aspx 


Q29. OTSPOT 

Your company has a primary data center and a disaster recovery data center. 

The network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named that runs Windows Server 2012 R2. Server1 is located in the primary data center. 

Server1 has an enterprise root certification authority (CA) for contoso.com. 

You deploy another server named Server2 to the disaster recovery data center. 

You plan to configure Server2 as a secondary certificate revocation list (CRL) distribution point. 

You need to configure Server2 as a CRL distribution point (CDP). 

Which tab should you use to configure the required CDP entry? To answer, select the appropriate tab in the answer area. 

Answer: 

197. OTSPOT 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You are configuring a storage space on Server1. 

You need to ensure that the storage space supports tiered storage. 

Which settings should you configure? 

To answer, select the appropriate options in the answer area. 

Answer: 


Q30. OTSPOT 

You have a file server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

Server1 contains a file share that must be accessed by only a limited number of users. 

You need to ensure that if an unauthorized user attempts to access the file share, a custom access-denied message appears, which contains a link to request access to the share. The message must not appear when the unauthorized user attempts to access other shares. 

Which two nodes should you configure in File Server Resource Manager? To answer, select the appropriate two nodes in the answer area. 

Answer: 


Related 70-417 Articles