Cisco 400-101 ExamCCIE Routing and Switching (v5.0)

Total Question: 1069 Last Updated: March 27,2017
  • Updated 400-101 Dumps
  • Based on Real 400-101 Exams Scenarios
  • Free 400-101 pdf Demo Available
  • Check out our 400-101 Dumps in a new PDF format
  • Instant 400-101 download
  • Guarantee 400-101 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Yes Yes

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

Yes Yes

400-101 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Yes Yes

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Yes Yes

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 400-101 Success.

Yes

Unlimited Practice 400-101 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 400-101 Success.

Yes

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Yes

What Refresh 400-101 Is?

The Cisco technical engineers will almost always be searching for a way to figure out the most recent 400-101 on the web questions. You can down load the most recent 400-101 puts on the Ucertify website. All of us not necessarily only offer 400-101 pdf exams but the software program version. Ucertify 400-101 examination powerplant creates a simulators of the atmosphere if the 400-101 pops up, supplies a excellent chance to exercise the actual Cisco examination communicative atmosphere. According to the test preparation, it is possible to pick virtually any 400-101 version to examine flexibility. Transferring 400-101 test can become more standard quicker through studying Cisco 400-101 exercise exams.

2017 Mar 400-101 exam

Q61. DRAG DROP 

Drag and drop the EIGRP term on the left to the corresponding definition on the right. 

Answer: 


Q62. Which statement describes what it means if a router has an OSPF priority set to 0? 

A. A router with the OSPF priority set to 0 is one that can participate in the election of a DR. It has the highest priority. 

B. A router with the OSPF priority set to 0 is one that cannot participate in the election of a DR, but it can become a BDR 

C. A router with the OSPF priority set to 0 is one that cannot participate in the election of a DR. It can become neither a DR nor a BDR. 

D. A router with the OSPF priority set to 0 is one that cannot participate in the election of a BDR, but it can become a DR 

Answer:


Q63. You are installing a new device to replace a device that failed. The configuration of the failed device is stored on a networked server, and the new device has an RXBOOT image installed. Under which condition does the streamlined Setup mode fail? 

A. The last four bits of the configuration register are not equal to the decimal value 0 or 1. 

B. The startup configuration file was deleted. 

C. Bit 6 is set in the configuration register. 

D. The startup configuration is corrupt. 

Answer:

Explanation: 

The lowest four bits of the configuration register (bits 3, 2, 1, and 0) form the boot field. The boot field determines if the router boots manually, from ROM, or from Flash or the network. To change the boot field value and leave all other bits set to their default values, follow these guidelines: 

. If you set the configuration register boot field value to 0x0, you must boot the operating system manually with the boot command. 

. If you set the configuration register boot field value to 0x1, the router boots using the default ROM software. 

. If you set the configuration register boot field to any value from 0x2 to 0xF, the router uses the boot field value to form a default boot filename for booting from a network server. For more information about the configuration register bit settings and default filenames, refer to the appropriate router hardware installation guide. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/configfun/command/reference/ffun_r/frf010. html 


Q64. Refer to the exhibit. 

How can the EIGRP hello and hold time for Gig0/0 be changed to 5 and 15? 

A. No action is required, since Gig0/0 is not listed with a nondefault hello and hold time. 

B. Add the commands ip hello-interval eigrp 1 5 and ip hold-time eigrp 1 15 under interface Gig0/0. 

C. Add the commands hello-interval 5 and hold-time 15 under "af-interface Gig0/0" under the address family. 

D. Add the commands default hello-interval and default hold-time under the af-interface Gig0/0 statement under the address family. 

Answer:

Explanation: 

To configure the hello interval for an interface, use the hello-interval command in interface configuration mode To configure the hold time for an interface, use the hold-time command in interface configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/crs/software/crs_r4-1/routing/command/reference/b_routing_cr41crs/b_routing_cr41crs_chapter_010.html#wp2 323069468 


Q65. Which two statements about the default SNMP configuration are true? (Choose two.) 

A. The SNMP agent is enabled. 

B. The SNMP trap receiver is configured. 

C. All SNMP notification types are sent. 

D. SNMPv1 is the default version. 

E. SNMPv3 is the default version. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Default SNMP Configuration 

Feature 

Default Setting 

SNMP agent 

Enabled SNMP community strings 

Read-Only: Public 

Read-WritE. Private 

Read-Write-all: Secret 

SNMP trap receiver 

None configured 

SNMP traps 

None enabled 

SNMP version 

If no version keyword is present, the default is version 1. 

SNMPv3 authentication 

If no keyword is entered, the default is the noauth (noAuthNoPriv) security level. 

SNMP notification type 

If no type is specified, all notifications are sent. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/lan/catalyst2950/software/release/12-1_19_ea1/configuration/guide/2950scg/swsnmp.html 


Improve 400-101 rapidshare:

Q66. Which two options are actions that EEM can perform after detecting an event? (Choose two.) 

A. Place a port in err-disabled. 

B. Generate an SNMP trap. 

C. Reload the Cisco IOS Software. 

D. Send an SMS. 

Answer: B,C 

Explanation: 

action snmp-trap 

To specify the action of generating a Simple Network Management Protocol (SNMP) trap when an Embedded Event Manager (EEM) applet is triggered, use the action snmp-trap command in applet configuration mode. 

ction reload 

To specify the action of reloading the Cisco IOS software when an Embedded Event Manager (EEM) applet is triggered, use the action reload command in applet configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2s/feature/guide/fs_eem2.html 


Q67. Refer to the exhibit. 

You discover that only 1.5 Mb/s of web traffic can pass during times of congestion on the given network. 

Which two options are possible reasons for this limitation? (Choose two.) 

A. The web traffic class has too little bandwidth reservation. 

B. Video traffic is using too much bandwidth. 

C. The service-policy is on the wrong interface. 

D. The service-policy is going in the wrong direction. 

E. The NAT policy is adding too much overhead. 

Answer: A,B 

Explanation: 

In this example, the web traffic will fall into the default class, which is only 15 percent of the 10Mbps Internet connection (1.5Mbps). Meanwhile, video traffic is allowed 50% of the 10 Mbps. 


Q68. What are two advantages to using Asynchronous mode instead of Demand mode for BFD? (Choose two.) 

A. Asynchronous mode requires half as many packets as Demand mode for failure detection. 

B. Asynchronous mode can be used in place of the echo function. 

C. Asynchronous mode supports a larger number of BFD sessions. 

D. Asynchronous mode requires one fourth as many packets as Demand mode for failure detection. 

E. Asynchronous mode’s round-trip jitter is less than that of Demand mode. 

Answer: A,B 

Explanation: 

Pure Asynchronous mode is advantageous in that it requires half as many packets to achieve a particular Detection Time as does the Echo function. It is also used when the Echo function cannot be supported for some reason. 

Reference: https://tools.ietf.org/html/rfc5880 


Q69. When you enable the MPLS Multi-VRF feature, which two supported routing protocols can be used to exchange routing information between PE routers and CE routers? (Choose two.) 

A. BGP 

B. RIP 

C. OSPF 

D. EIGRP 

E. IS-IS 

Answer: A,B 


Q70. Refer to the exhibit. 

Which technology can be used on the switch to enable host A to receive multicast packets for 239.2.2.2 but prevent host B from receiving them? 

A. IGMP filtering 

B. MLD snooping 

C. IGMP snooping 

D. MLD filtering 

Answer:

Explanation: 

IGMP snooping is the process of listening to Internet Group Management Protocol (IGMP) network traffic. The feature allows a network switch to listen in on the IGMP conversation between hosts and routers. By listening to these conversations the switch maintains a map of which links need which IP multicast streams. Multicasts may be filtered from the links which do not need them and thus controls which ports receive specific multicast traffic. 


Related 400-101 Articles