CompTIA 220-901 ExamCompTIA A+ Certification Exam (901)

Total Question: 270 Last Updated: March 27,2017
  • Updated 220-901 Dumps
  • Based on Real 220-901 Exams Scenarios
  • Free 220-901 pdf Demo Available
  • Check out our 220-901 Dumps in a new PDF format
  • Instant 220-901 download
  • Guarantee 220-901 success in first attempt
Package Select:

Questions & Answers PDF

Practice Test Software

Practice Test + PDF 30% Discount

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Yes Yes

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

Yes Yes

220-901 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Yes Yes

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Yes Yes

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 220-901 Success.

Yes

Unlimited Practice 220-901 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 220-901 Success.

Yes

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Yes

All About 220-901 exam answers Mar 2017

Cause all that matters here is passing the CompTIA 220-901 exam. Cause all that you need is a high score of 220-901 CompTIA A+ Certification Exam (901) exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 220-901 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Mar 220-901 free exam

Q131. A technician is working on a server with high latency on the mapped network drive. Upon entry into the server room, the technician suspects an issue with one of the drives in the array. Which of the following would the technician do to resolve the problem?

A. Reseat the drive cable in the array.

B. Replace the RAID controller.

C. Replace the faulty drive in the array.

D. Reinstall the RAID drivers.

Answer: C


Q132. A user is trying to use an external hard drive with an incompatible file system. Which of the following tools will allow the user to change the file system on the hard drive?

A. format

B. defrag

C. bootrec

D. chkdsk

Answer: A


Q133. DRAG DROP

A customer has requested two custom PCs, one for his family room and one for his home office. The family room PC will be used by all the family members and should be able to playhigh definition movies and show family pictures. The office PC is used for the customer's architectural design business and should be able to handle the intensive design work and multitasking the customer performs. The office PC must be configured with more power efficient computing than the family room PC.

Instructions: Use the tabs at the top to switch between the PCs. Objects should be placed on the appropriate slot/display areas and can only be used once. All slot/display areas should be filled. Once the simulation is complete select the done button to submit.

Answer:


Q134. A user wants to implement a wireless router that will have the fastest data speeds and operate over the 5GHz frequency. Which of the following standards should the user select?

A. 802.11a 

B. 802.11ac 

C. 802.11g 

D. 802.11n

Answer: B


Q135. Joe, a technician, is preparing to replace a laptop screen. This laptop has a touch screen to support Windows 8.1 in order to use the Metro tiles. Which of the following is the FIRST step the technician should perform?

A. Remove the laptop bezel

B. Document and label each cable and screw location

C. Organize the replacement parts

D. Refer to the manufacturer’s documentation

Answer: D


Replace 220-901 exam guide:

Q136. Which of the following BEST describes the reason a network administrator would task a technician with replacing a hub with a switch?

A. The hub did not provide PoE

B. The hub had too many collisions

C. The hub was out of ports

D. The hub had a bad port

Answer: B


Q137. A technician is installing Hyper-V and is getting an error that the software is not able to be installed. Which of the following processor characteristics should be checked?

A. Cache size

B. Virtualization support

C. Number of cores

D. Hyperthreading

Answer: B


Q138. A technician is planning on running multimode fiber and only needs the fiber runs to be 500 feet (152 meters) in distance. Which of the following connectors should the technician use?

A. BNC

B. LC

C. ST

D. F

Answer: C


Q139. Which of the following technologies is responsible for communication with the CPU?

A. eSATA

B. PCI express

C. Southbridge

D. Northbridge

Answer: D


Q140. A technician is notified of an inkjet printer not printing properly. The user’s computer has the printer software loaded and is not displaying any errors. A test print was performed, with one of the colors not printing properly. Which of the following would the technician typically perform FIRST to resolve the issue?

A. Replace cartridges

B. Run a cleaning page

C. Clean heads

D. Clean fuser assembly

Answer: C


Related 220-901 Articles